enda

Peter Milling

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En-to-tre-nu! 2016 Trucker DK/Spillefilm
1864 2014 Location assistent Tv-serie
Vilde Rolf 2012 General Hologram U/Spillefilm
Parterapi 2010 Tømrer DK/Spillefilm
Det store flip 1997 Betjent 1 DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Mekaniker (2) Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.