enda

Peter Possne

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ser du månen, Daniel 2019 Co-producer DK/Spillefilm
Hypnotisøren 2012 Producer U/Spillefilm
Play 2011 Executive producer U/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Co-producer U/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Executive producer DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Co-producer DK/Spillefilm
Som i himlen 2004 Associate producer U/Spillefilm
Dag og nat 2003 Co-producer DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.