enda

Peter Rygaard

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lotto 2006 Bankrådgiver DK/Spillefilm
Robotter 2005 Tim the Doorman U/Spillefilm
Hannah Wolfe 2004 Retsmediciner DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Hjort Tv-serie
Rejseholdet 2000 Lundgaard Tv-serie
Salon Bitten 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mifunes sidste sang 1999 Liderlig forretningstype DK/Spillefilm
Stjerner uden hjerner 1997 Christensen DK/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Bølle 2 Tv-serie
Ørnens øje 1997 Bondetamp DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Bartender (1) Tv-serie
Mørkeleg 1996 Mogens Ebbesen DK/Spillefilm
Madsen og co. 1996 Forretningsrejsende Tv-serie
Kun en pige 1995 Ifversen DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Birger DK/Spillefilm
- kalder Katrine! 1994 Sørens far DK/Kort fiktion
Sofaholdet 1994 Medvirkende Tv-film
Nattevagten 1994 Tjener DK/Spillefilm
Vildbassen 1994 Signes bror DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Flyttemand DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Ulrich DK/Spillefilm
Ugeavisen 1990 Lars Tausen Tv-serie
Johansens sidste ugudelige dage 1988 Preben Police Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.