enda

Peter Seeba

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Drømmebyggerne 2020 Lydredigering DK/Spillefilm
Victim Of Love 2019 Lyddesigner DK/Spillefilm
Helved 1:6 2019 Dialogklipper Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Dialogklipper Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Dialogklipper Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Dialogklipper Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Dialogklipper Fiktionsserie
Made in Bangladesh 2019 Lydklipperassistent U/Spillefilm
Helved (oversigt) 2019 Dialogklipper Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Dialogklipper Fiktionsserie
Veras magiske liv 2019 Lydefterarbejde U/Dokumentarfilm
Bokser 2018 Tonemester, Lyddesign DK/Kort fiktion
The Fabric 2018 Lyddesigner DK/Kort fiktion
Ramt 2017 Klippeassistent, Tonemester DK/Kort fiktion
Sange i solen 2017 Dialogklipper DK/Spillefilm
Når englene sover 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Kærester 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Aqua Mamas 2016 Lydassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.