enda

Peter Winther

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er William 2017 Klipper DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Klipper DK/Spillefilm
Fanget i de fries land 2017 Co-klipper DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Klipper (udvikling) DK/Dokumentarfilm
Mon de kommer om natten? 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 1:3 2015 Klipper Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 2:3 2015 Klipper Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 3:3 2015 Klipper Tv-dokumentar
Lang historie kort 2015 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Klipper DK/Spillefilm
Slottet 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Blot et åndedrag 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Kidd life 2012 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Tomatprincippet 2009 Klip DK/Kort fiktion
Nordlys 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Flugten 2009 Avid-assistent DK/Spillefilm
Sylfidden 2008 Klip DK/Kort fiktion
Mikkel og guldkortet 2008 Klip Tv-serie
Landskaber 2008 Klipper DK/Dokumentarfilm
The Librarian 2004 Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.