enda

Petter Borgli

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Limbo 2010 Associate producer U/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Producer supervisor U/Spillefilm
Blodsbånd 2007 Line producer U/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Line producer U/Spillefilm
Hører du ikke hva jeg sier! 1995 Producer U/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Producer U/Spillefilm
Herman 1991 Producer U/Spillefilm
Orions bælte 1985 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.