enda

Peyton Reed

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ant-Man and the Wasp 2018 Instruktion U/Spillefilm
Ant-Man 2015 Instruktion U/Spillefilm
Yes Man 2008 Instruktion U/Spillefilm
The Break-Up 2006 Instruktion U/Spillefilm
Down with Love 2003 Instruktion U/Spillefilm
Bring it On 2000 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.