enda

Philip Th. Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Echoes of a Ronin 2014 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Instruktørassistent Tv-serie
Emma 2012 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Spillefilm
Ud af mørket 2012 Gambler DK/Spillefilm
Skavengers 2012 Indspilningsleder DK/Spillefilm
The Fro 2011 Instruktion, Manuskript, Executive producer DK/Kort fiktion
Zomedy 2011 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
The Last Demon Slayer 2011 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Wasteland Tales 2010 Instruktion, Producer, Manuskript DK/Spillefilm
Tony Venganza 2010 Ziggy DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 2006 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Den onde lejer 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Hverken fugl eller fisk 2005 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.