enda

Pia Rasmussen

(1954 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Korrespondenten 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Louise og Papaya 2003 Musik DK/Kort fiktion
Pigen i havnen 2001 Musik DK/Dokumentarfilm
Magnoliatræet foran fødeanstalten 1997 Musik DK/Dokumentarfilm
En gris efter mit hjerte 1990 Musik DK/Dokumentarfilm
Hverken Gud eller Satan 1990 Musik DK/Dokumentarfilm
Ska' jeg på nu? 1989 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.