enda

Pil Egholm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Swinger 2016 Lone DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Dame. bilejer DK/Spillefilm
Piv 2011 Piv DK/Kort fiktion
Frihed på prøve 2010 Bettina DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Bettina, Johns svigerdatter DK/Spillefilm
Lille Inger Kirsten DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.