enda

Poul Clemmensen

(1922 – 1998)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kærlighedens smerte 1992 Fredlund DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Medvirkende DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Jonas DK/Spillefilm
Jul på slottet 1986 Kollerød-bonde Tv-serie
Rejseholdet 1983 Overlæge Tv-serie
Pigen fra havet 1980 Landsbylæge DK/Spillefilm
Jul i Gammelby 1979 Medvirkende Tv-serie
Drenge 1977 Oles far DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Justitsminister DK/Spillefilm
Woyzeck 1968 Underofficer Tv-film
Paradis retur 1964 Tom, 36 år DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Portvagt i lufthavnen DK/Spillefilm
Den ellevte juni 1962 Medvirkende Tv-film
Lille rislende kilde 1959 Medvirkende Tv-film
Mor skal giftes 1958 Poulsen, chaufør DK/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Frihedskæmper DK/Spillefilm
Hvem ved? 1954 Medvirkende Tv-film
I kongens klæ'r 1954 En betjent DK/Spillefilm
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Peter må vente 1949 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.