enda

Poul Gernes

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rum 1994 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Sko 1979 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Kairo 1978 Foto, Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Normannerne 1976 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Nadveren 1971 Discipel DK/Eksperimentalfilm
Make 1968 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Pouls cirkelperformance 1967 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Pouls papirperformance 1967 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Brækfilmen 1963 Instruktion, Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.