enda

Poul Halberg

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Komponist DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Arrangement DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Musik Tv-serie
Min søsters børn alene hjemme 2012 Komponistassistance DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Musik DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Musik DK/Spillefilm
Rudolph Tegner 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Flash of a Dream 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Flyvende farmor 2001 Musik DK/Spillefilm
Jul på Kronborg 2000 Sange Tv-serie
Hornbæk ifølge Holger 1997 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.