enda

Poul Kofod

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Legenden om Enyo 2010 Executive producer Tv-serie
Desmonds æbletræ 2004 Produktion, Producer U/Kort fiktion
H.C. Andersens eventyr 2004 Executive producer Tv-serie
Little People: Big Discoveries 2002 Executive producer Tv-serie
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Co-executive producer DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Trailer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.