enda

Preben Mortensen

(1945 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vor Frue Kirke 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Inuk Woman City Blues 2002 Lydmix DK/Dokumentarfilm
En fremmed fugl 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tiden før øjeblikket 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Seth 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Børn kommer også på sygehus 1999 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Lyd Tv-serie
Sunes familie 1997 Lyd DK/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Lyd, 2. unit DK/Kort fiktion
Krig er ikke for børn 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Min fynske barndom 1994 Lyd DK/Spillefilm
Kærlighed ved første desperate blik 1994 Lyd DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Lyd DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Lyd DK/Spillefilm
Den russiske sangerinde 1993 Indspilningstekniker DK/Spillefilm
Russian pizza blues 1992 Lyd DK/Spillefilm
Epileptiker? - En film om det at have epilepsi 1992 Lyd, Tonemester DK/Dokumentarfilm
Jesus vender tilbage 1992 Lydassistent DK/Spillefilm
Bare løgn! 1991 Lyd, Lydmix DK/Kort fiktion
Høfeber 1991 Lyd DK/Spillefilm
Rejse i det indre univers 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Con Spirito - en film om Carlo Zecchi 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Landsbyen 1991 Lyd Tv-serie
B77 Snapshots 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mænd føder børn 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jydekompagniet 3 1989 Lyd DK/Spillefilm
Glemmer du ... - en film om demens 1989 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Mord i Paradis 1988 Lyd DK/Spillefilm
Pigen i gyngen 1988 Lyd U/Spillefilm
Station 13 1988 Tonemester Tv-serie
Sidste akt 1987 Lyd DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Lyd DK/Spillefilm
Dansk - voffer det? 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Lyd DK/Spillefilm
Hvem kom først - hønen eller ægget 1984 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Carl Th. Dreyer 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Midt i en overgang 1980 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Dage på skærven 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Firmaskovturen 1978 Lyd DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Lydmix DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Lyd DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Lyd DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Lyd DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Lydmix DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Lyd DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Lyd DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Lyd DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Lyd DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Lyd DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Lyd DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Lyd DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Lyd DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Lyd DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Lyd DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Lyd DK/Spillefilm
Stormvarsel 1968 Lyd DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Lyd DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Lyd DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Lyd DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Lyddesign DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Lyd DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Assistent DK/Spillefilm
Stenbroens helte 1965 Lyd DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Toneassistent DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 Toneassistent DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Toneassistent DK/Spillefilm
Mellem venner 1963 Lyd DK/Spillefilm
Vester-Vov-Vov 1927 Lyd DK/Spillefilm
Lille Lise Letpaataa 1924 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.