enda

Preben Nicolajsen

(1935 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Amour 1970 2. betjent DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Skolebetjent DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Munk DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Lurblæser DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Skraldemand, Lys DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Lys DK/Spillefilm
Mallorcas søde liv 1965 Basse DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Ballonsælger DK/Spillefilm

Som Basse

Title År Funktion Category
Der var engang 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Villa Vennely 1964 Butler DK/Spillefilm

Som Basse Nicolajsen

Title År Funktion Category
Elsk... din næste 1967 Hotelkarl DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Medvirkende DK/Spillefilm

Som Preben Nikolajsen

Title År Funktion Category
Jeg - en marki 1967 Flyttemand DK/Spillefilm
Mellem venner 1963 Basse DK/Spillefilm

Som Basse Lorentzen

Title År Funktion Category
Flådens friske fyre 1965 Bornholmer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.