enda

Preben Nygaard Andersen

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Trællenes børn 1980 Baggrunde DK/Spillefilm
Trællenes oprør 1979 Baggrunde DK/Spillefilm
Vejen til byen 1978 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip DK/Spillefilm
Hvem myrder hvem? 1978 Produktionsleder DK/Spillefilm
Wilhelm Freddie 1971 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Nadveren 1971 Discipel DK/Eksperimentalfilm
Hjardemålfilmen 1970 Instruktion, Klip DK/Eksperimentalfilm

Som Preben Nygaard

Title År Funktion Category
Fem dage for freden 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm

Som Preben Nygård

Title År Funktion Category
Søgård - Et andelslandbrug 1986 Speaker DK/Dokumentarfilm
Trællenes børn 7 - Credentia 1980 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællenes børn 8 - Flugten fra spindehuset 1980 Instruktion DK/Kort fiktion
Trællenes børn 9 - Englefabrikken 1980 Instruktion DK/Kort fiktion
Skarpretteren 1972 Assistent DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.