enda

Prins Henrik

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nuuk 250 år 1979 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dronning Margrethe i Marmorilik 1975 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Tronfølgeren i Umanak 1970 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Canadarejsen 1967 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Prinsessen rejser 1967 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Prinsesse Margrethes bryllup 1967 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Tronfølgerens forlovelse 1966 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.