enda

Quentin Tarantino

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Hateful Eight 2015 Instruktion U/Spillefilm
Django Unchained 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Inglourious Basterds 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Death Proof 2007 Instruktion, Manus, Produktion, Foto U/Spillefilm
Planet Terror 2007 Produktion U/Spillefilm
Kill Bill - Vol. 2 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kill Bill - Volume 1 2003 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Jackie Brown 1997 Instruktion, Manus U/Spillefilm
From Dusk Till Dawn 1996 Richard Gecko, Manus U/Spillefilm
Four rooms 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pulp Fiction 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
True Romance 1993 Manus U/Spillefilm
Håndlangerne 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.