enda

Rachel Portman

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Elsk mig igen 2012 Musik U/Spillefilm
Samme dag næste år 2011 Musik U/Spillefilm
The duchess 2009 Musik U/Spillefilm
Berygtet 2006 Musik U/Spillefilm
The Manchurian candidate 2004 Musik U/Spillefilm
The Human Stain 2003 Musik U/Spillefilm
Mona Lisa Smile 2003 Musik U/Spillefilm
Hart's War 2002 Musik U/Spillefilm
Chocolat 2000 Musik U/Spillefilm
The Legend of Bagger Vance 2000 Musik U/Spillefilm
Ratcatcher 1999 Musik U/Spillefilm
Æblemostreglementet 1999 Musik U/Spillefilm
The Other Sister 1999 Musik U/Spillefilm
Marvin's Room 1996 Musik U/Spillefilm
Emma 1996 Musik U/Spillefilm
To Wong Foo 1995 Musik U/Spillefilm
Smoke 1995 Musik U/Spillefilm
Sirener 1994 Musik U/Spillefilm
Only you 1994 Musik U/Spillefilm
Benny & Joon 1993 Musik U/Spillefilm
Klub held og glæde 1993 Musik U/Spillefilm
Venskab 1993 Musik U/Spillefilm
Used people 1992 Musik U/Spillefilm
Hvor engle frygter at gå 1991 Musik U/Spillefilm
Life Is Sweet 1990 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.