enda

Rainer Werner Fassbinder

(1945 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fassbinder - at elske uden at kræve 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Querelle 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kamikaze 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Lola 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Veronika Voss' længsel 1981 Instruktion, Producent U/Spillefilm
Lili Marleen 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den tredje generation 1979 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
Maria Brauns ægteskab 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tyskland i efteråret 1978 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Bolwieser 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den desperate mand 1977 Instruktion U/Spillefilm
Jeg vil jo kun at i elsker mig 1976 Instruktion Tv-dokumentar
Kinesisk roulette 1976 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Englenes skygger 1976 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Mutter Küsters himmelfart 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Frihedens knytnæve 1975 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
Satans yngel 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Rainer Werner Fassbinder 1975 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Angst æder sjæle op 1974 Instruktion, Manus, Produktion, Produktionsdesign U/Spillefilm
Effi Briest 1974 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Vildtets veje 1973 Instruktion, Manus Tv-film
Martha 1973 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Petra von Kants bitre tårer 1972 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Otte timer er ikke hele dagen 1972 Instruktion Tv-serie
Frugthandlerens fire årstider 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1971 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Rio das mortes 1970 Instruktion, Manus Tv-film
Pestens guder 1970 Instruktion, Manus, Producent U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1970 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den amerikanske soldat 1970 Instruktion, Manus, Produktion, Produktionsdesign U/Spillefilm
Oprøret i Niklashausen 1970 Instruktion, Medvirkende, Manus Tv-film
Katzelmacher 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kærligheden er koldere end døden 1969 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.