enda

Ralf Ivarsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 3 2015 Executive producer Tv-serie
Broen 2 2013 Executive producer Tv-serie
Beyond 2011 Co-producer U/Spillefilm
Broen 1 2011 Executive producer Tv-serie
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Co-producer DK/Spillefilm
Inden frosten 2005 Co-producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.