enda

Ralph Fiennes

(1962 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
LEGO® Batman filmen 2017 Stemme U/Spillefilm
Kubo - den modige samurai 2016 Moon King U/Spillefilm
A Bigger Splash 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Grand Budapest Hotel 2014 M. Gustave U/Spillefilm
Den usynlige kvinde 2013 Instruktion, Charles Dickens U/Spillefilm
Skyfall 2012 Garteh Mallory U/Spillefilm
Wrath of the Titans 2012 Hades U/Spillefilm
Coriolanus 2011 Instruktion U/Spillefilm
Nanny McPhee med nye tryllerier 2010 Lord Gray U/Spillefilm
Clash of the Titans - Titanernes kamp 2010 Calibos U/Spillefilm
The Reader 2009 Michael Berg U/Spillefilm
The duchess 2009 The duke U/Spillefilm
In Bruges 2008 Harry Waters U/Spillefilm
Den standhaftige gartner 2005 Justin Quayle U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Victor Quartermaine U/Spillefilm
Den røde drage 2002 Francis Dolarhyde U/Spillefilm
Spider 2002 Spider U/Spillefilm
Storbyens små mirakler 2002 Christopher Marshall U/Spillefilm
Enden på legen 1999 Maurice Bendrix U/Spillefilm
Sunshine 1999 Ignatz Sonnenschein/Adam Sors/Ivan Sors U/Spillefilm
The avengers - hævnere i kjole og hvidt 1998 John Steed U/Spillefilm
Prinsen af Egypten 1998 Ramses (org.version) U/Spillefilm
Oscar og Lucinda 1997 Oscar Hopkins U/Spillefilm
Den engelske patient 1996 Almasy U/Spillefilm
Strange days 1995 Lenny Nero U/Spillefilm
Quiz show 1994 Medvirkende U/Spillefilm
The Baby of Mâcon 1993 Bishop's son U/Spillefilm
Schindlers liste 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.