enda

Randall Emmett

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Broken City 2013 Producer U/Spillefilm
2 Guns 2013 Producer U/Spillefilm
Lone Survivor 2013 Producer U/Spillefilm
Escape Plan 2013 Producer U/Spillefilm
The Frozen Ground 2013 Producer U/Spillefilm
Conan 2011 Producer U/Spillefilm
Day of the dead 2008 Producer U/Spillefilm
16 Blocks 2006 Produktion U/Spillefilm
Ticker 2001 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.