enda

Rasmus Bæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Rekvisitør (specialrekvisitter) DK/Spillefilm
QEDA 2017 Rekvisitør, Rekvisitør (2. unit) DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Regi Tv-serie
Dicte 1 2013 Rekvisitørassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.