enda

Rasmus Bille Bähncke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De Frivillige 2019 Komponist, Musik-supervisor DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Komponist DK/Spillefilm
Rosita 2015 Musik-supervisor, Musikmix, Musikoptagelse DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Musik-supervisor Tv-serie
Alle for to 2013 Komponist DK/Spillefilm
Labrador 2012 Komponist DK/Spillefilm
Får 2009 Musik DK/Kort fiktion
Happy now 2004 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.