enda

Rasmus Cold

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grantræet 2011 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Empire North 2010 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Blod i mobilen 2010 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Adam og Eva 2009 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Applaus 2009 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Cairo skrald 2009 Effektanimation DK/Dokumentarfilm
Comeback 2008 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Scenograf DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.