enda

Rasmus Frøkjær Justesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Manuskript, Location manager Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Manuskript, Location manager Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Manuskript, Location manager Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Manuskript, Location manager Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Manuskript, Location manager Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Manuskript, Location manager Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Manuskript, Location manager Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Manuskript, Location manager Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Manuskript, Location manager Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 Location scout Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Location scout Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Location scout Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Location scout Fiktionsserie
Helved 2019 Location scout Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Location scout Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Location scout Fiktionsserie
Lykke-Per 2018 Location manager DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Location manager DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Location scout Tv-serie
Riders 2015 Location manager DK/Kort fiktion
9. april 2015 Location manager DK/Spillefilm
Rosita 2015 Location manager DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Location manager (Jylland) Tv-serie
Lev stærkt 2014 Location-research DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Location manager DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Location manager DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Runner Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Location manager (Jylland) Tv-serie
Ude på landet 2012 Manuskript DK/Kort fiktion
Mellem træerne 2012 Manuskript DK/Kort fiktion
Den lille død 2011 Instruktion, Manuskript, Producer, Klipper DK/Kort fiktion
City slang redux 2011 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.