enda

Rasmus Kastberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tinkas juleeventyr 2017 Producer Tv-serie
Op med halen 2014 Line producer Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Line producer Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Line producer Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Line producer Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Line producer Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Line producer Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Line producer Tv-serie
Lulu 2014 Line producer DK/Kort fiktion
The Stranger Within 2013 Line producer DK/Spillefilm
Tomatprincippet 2009 Producer DK/Kort fiktion
Nordlys 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Landskaber 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Lukas 2005 Pedel, Produktionsleder DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Produktion DK/Kort fiktion
Peddersen & Findus 3 - Nissemaskinen 2005 Produktionsleder U/Spillefilm
Exit 2004 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Berlin Fantasy Film Festival 2007-07-24 Lille Lise
London Film Festival 2006-10-18 Lille Lise
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.