enda

Rasmus Kjær Flensborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heartless 1 2014 Simon Tv-serie
Implosion 2009 Mathias, Casting-assistent DK/Kort fiktion
Snooze 2008 Tue DK/Kort fiktion
Deroute 2008 Mikkel Tv-serie
Kollegiet 2007 Beboer DK/Spillefilm
Curtains 2006 Daniel DK/Kort fiktion
Out 2006 Runner DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Indspilningsleder-assistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.