enda

Rasmus Lind Rubin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kampen 2017 Emil DK/Kort fiktion
Kollektivet 2016 Peter DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Thomas DK/Spillefilm
Jagten 2013 Pede DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Tommy DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Jonas DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Toke DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.