enda

Rasmus Rise Michaelsen

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Idealisten 2015 Location manager, Location scout DK/Spillefilm
Skytten 2013 Location scout DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Location manager DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Location manager Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Location manager DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Location scout og manager DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Location manager, Location scout DK/Spillefilm
Dirch 2011 Location manager DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Location manager Tv-serie
Submarino 2010 Location manager DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Location manager Tv-serie
Velsignelsen 2009 Instruktørassistent, Location scout DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Location scout DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Location manager DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Location manager DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Location manager DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Location manager DK/Spillefilm
Nynne 2006 Location manager Tv-serie
Adams æbler 2005 Ung fyr på tankstation, Location manager DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Location manager DK/Spillefilm
Nynne 2005 Location scout DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Location scout DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Location manager DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.