enda

Rasmus Thjellesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Illustrator DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Nylon 2015 Scenograf DK/Kort fiktion
Fasandræberne 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En familie 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Produktionsdesign Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Scenograf DK/Spillefilm
Får 2009 Scenograf DK/Kort fiktion
Dansen 2008 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En soap 2006 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Scenograf Tv-serie
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Scenograf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Art director-assistent Tv-serie
Jesus & Josefine 2003 Art director Tv-serie
Forsvar 2003 Rekvisitørassistent Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Rekvisitørassistent Tv-serie
Halalabad blues 2002 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Set design DK/Spillefilm
Kat 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.