enda

Rasmus Thord

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Parning 2019 Musikkonsulent U/Dokumentarfilm
Unge Astrid 2019 Musik-supervisor U/Spillefilm
Fædre og sønner 2018 Musik-supervisor DK/Dokumentarfilm
Fuglene over sundet 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Mammut 2009 Musik-supervisor U/Spillefilm
Zozo 2005 Produktionsassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.