enda

Regitze Estrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Andrea, støttegruppe DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Sygeplejerske Tv-serie
Lukas & The Aspies 2015 Mor DK/Kort fiktion
Min bror Karim 2011 Skolelærerinden DK/Kort fiktion
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Kassedame DK/Spillefilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Marie DK/Kort fiktion
Familien Gregersen 2004 Ulla DK/Spillefilm
De udstillede 2000 AA DK/Dokumentarfilm
Fruen på Hamre 2000 Anna DK/Spillefilm
Pas på mor 1998 Camilla Tv-serie
Idioterne 1998 Louise, Karens søster DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.