enda

Reine Brynolfsson

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Déjà Vu 2016 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Forældre 2008 Johann U/Spillefilm
Vidunderlig og elsket af alle 2007 Sig själv U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Chefen DK/Spillefilm
Bjergkuller 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
En sang for Martin 2001 Biederman DK/Spillefilm
Nedtælling 2001 "Sømmet", journalist U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Enoch Thulin U/Spillefilm
Anna 2000 Morten DK/Spillefilm
Husets ære 1999 Hans, landsbytosse U/Spillefilm
Spring for livet 1997 Tommy, lokalbetjent U/Spillefilm
Jerusalem 1996 Tim U/Spillefilm
Sidste dans 1993 Claes U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Spielman U/Spillefilm
Klatretyven 1991 Johannes Tv-serie
Korpens skugga 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Moa 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 John, bedemandsmedhjælper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.