enda

Remi Adefarasin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Cold Light of Day 2012 Foto U/Spillefilm
Meet the parents - Little Fockers 2010 Foto U/Spillefilm
Amazing Grace 2008 Foto U/Spillefilm
Elizabeth: The Golden Age 2007 Foto U/Spillefilm
Scoop 2006 Foto U/Spillefilm
In Good Company 2005 Foto U/Spillefilm
Match Point 2005 Foto U/Spillefilm
Johnny English 2003 Foto U/Spillefilm
Spøgelseshuset 2003 Foto U/Spillefilm
About a Boy 2002 Foto U/Spillefilm
The One And Only 2002 Fotograf U/Spillefilm
Munterhedens hus 2000 Foto U/Spillefilm
Elizabeth 1998 Foto U/Spillefilm
Sliding doors 1998 Foto U/Spillefilm
Kærlighedens offer 1996 Foto U/Spillefilm
Truly, madly, deeply 1990 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.