enda

Richard D. Zanuck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dark shadows 2012 Producer U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Producer U/Spillefilm
Yes Man 2008 Producer U/Spillefilm
Sweeney Todd - den djævelske barber fra Fleet Street 2007 Producer U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Produktion U/Spillefilm
Big Fish 2003 Producer U/Spillefilm
Dragejægerne 2002 Produktion U/Spillefilm
Vejen til Perdition 2002 Produktion U/Spillefilm
Planet of the Apes 2001 Produktion U/Spillefilm
Rules of Engagement 2000 Producer U/Spillefilm
True Crime 1999 Produktion U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Producer U/Spillefilm
Driving Miss Daisy 1989 Producer U/Spillefilm
Cocoon 1985 Producer U/Spillefilm
Forfulgt af fortiden 1985 Producer U/Spillefilm
Dommen 1982 Producer U/Spillefilm
Elsk din nabo 1981 Producent U/Spillefilm
Dødens gab 2 1978 Produktion U/Spillefilm
Dødens gab 1975 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.