enda

Richard Hoover

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bachelorette 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mothman - Mørkets budbringer 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Payback 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Girl, Interrupted 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den gode elev 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nightwatch 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dead Man Walking 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nattens dronning 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.