enda

Richard LaGravenese

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beautiful Creatures 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mit liv med Liberace 2013 Manus U/Spillefilm
Water for Elephants 2011 Manus U/Spillefilm
Freedom writers 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
P.S. I love you 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Manus U/Spillefilm
kærligheden har to sider 1996 Manus U/Spillefilm
Små & store helte 1995 Manus U/Spillefilm
Broerne i Madison County 1995 Manus U/Spillefilm
Bossen 1994 Manus, Producer U/Spillefilm
Fisher King 1991 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.