enda

Rie Lykke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Darling 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Delfinen 2017 Scenograf DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Scenograf DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Scenograf DK/Spillefilm
Rosita 2015 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Scenograf Tv-serie
Lykke 2011 Produktionsdesign Tv-serie
Hold om mig 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Camping 2009 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Scenografassistent DK/Spillefilm
Mellem os 2003 Scenografassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.