enda

Rigmor Jerichau

(1887 – 1960)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skaf mig en Kæreste 1921 Medvirkende DK/Kort fiktion
En kriminel Historie 1919 Medvirkende DK/Kort fiktion
Scenens Børn 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Damernes Blad 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et moderne Ægteskab 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jernbanens Datter 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Den Undvegne 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Spilopmageren 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Eksplosionen i den store Kulgrube 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sønnen fra Rullekælderen 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hamlet 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Operationsstuens Hemmelighed 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hendes Ære 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Herr Storms første Monocle 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den store Flyver 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Frelserpigen 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dødsflugten 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det mørke Punkt 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Kunstnerlykke 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
En Bortførelse 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sangerindens Diamanter 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tullemands Frieri 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
To Tjenestepiger 1910 Pigen fra landet DK/Kort fiktion
Sherlock Holmes i Bondefangerklør 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den ny Huslærer 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tyven 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hvem er hun? 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den hvide Slavehandel 1910 Medvirkende DK/Spillefilm
Kean 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Paul Wangs Skæbne 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gammel Kærlighed ruster ikke 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
En Børneven Medvirkende DK/Kort fiktion
Fødselsdagsgaven Medvirkende DK/Kort fiktion
Den stjaalne Politibetjent Medvirkende DK/Kort fiktion
Svigermoder kommer Medvirkende DK/Kort fiktion
De to Medbejlere Medvirkende DK/Kort fiktion
Den heldige Bananmand Medvirkende DK/Kort fiktion
Hans og Trine Medvirkende DK/Kort fiktion
Lad være at blinke Medvirkende DK/Kort fiktion
Medbejlerens Hævn Medvirkende DK/Kort fiktion
Ruth Medvirkende DK/Kort fiktion
Den uundgaaelige Jensen Medvirkende DK/Kort fiktion
Den skæbnesvangre Opfindelse Medvirkende DK/Kort fiktion
Skarpretterens Søn Medvirkende DK/Kort fiktion
Spaakonens Datter Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.