enda

Rikke Deepthi Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Scripter DK/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Manus-supervisor Tv-serie
Stykke for stykke 2009 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Blå mænd 2008 Scripter DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Scripter DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Scripter DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Scripter DK/Spillefilm
Nynne 2006 Manus-supervisor Tv-serie
Lotto 2006 Scripter DK/Spillefilm
Veninder 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Deadline 2005 Scripter DK/Kort fiktion
Adams æbler 2005 Manus-supervisor, Scripter DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Scripter DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Manus-supervisor DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Manus-supervisor, Scripter DK/Spillefilm
Switching 2003 Scripter DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Manus-supervisor Tv-serie
Skjulte spor 2000 Scripter Tv-serie
Olsen-bandens sidste stik 1998 Scripterassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.