enda

Rikke Gjerløv Hansen

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Digital Romance 2016 Line producer DK/Kort fiktion
Comeback 2015 VFX-producer DK/Spillefilm
Cirkusdynastiet 2014 Postproduktionsproducer DK/Dokumentarfilm
Antboy 2013 CGI, VFX-producer DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Visual effects supervisor Tv-serie
En lille død 2005 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Inkasso 2004 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Mellem os 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.