enda

Rikke Malene Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Digital Romance 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Tre tosser 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Klipper Tv-serie
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Klipper (postproduktion) DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Fedt 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
I labyrinten 2006 Klip DK/Kort fiktion
Timezones - Explained by Use of Light 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Avation 2003 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Inuk Woman City Blues 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Billy Boy 900 - Vampyrkysset 2002 Klip DK/Kort fiktion
Min egen motorhest 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Tro, håb og Batman 2000 Klip DK/Kort fiktion
Constance 1999 Klip DK/Spillefilm
Vejen hjem 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
En ægte Brian 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Hellere leve med et end dø med to 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Der er ingen garantier 1996 Klip DK/Dokumentarfilm
Uro 1995 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.