enda

Rikke Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jesus & Josefine 2003 Casting Tv-serie
Grev Axel 2001 Casting DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Produktionsleder Tv-serie
Anden juledag 2000 Casting DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 Instruktørassistent, Casting DK/Spillefilm
Portland 1996 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Casting DK/Spillefilm
De største helte 1996 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Statistcasting DK/Spillefilm
Hjem til fem 1995 Casting Tv-serie
Prinsen af Jylland 1994 2. instruktørassistent, Statistcasting U/Spillefilm
Russian pizza blues 1992 Rødhåret dame ved Taza DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.