enda

Rikke Wölck

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Sonja U/Spillefilm
Salon Belleza 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Hjerteflimmer 2006 Kirsten Tv-serie
Ambulancen 2005 Stemme i politiradio DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Fru Poulsen DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Fertilitetslæge Tv-serie
Italiensk for begyndere 2000 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Dame på bar DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Heidis mor Tv-serie
Deadline 1997 Medvirkende Tv-film
Kun en pige 1995 Fru Schmidt DK/Spillefilm
Fæhår & Harzen 1995 Birgit Tv-serie
- kalder Katrine! 1994 Katrines mor DK/Kort fiktion
Den gode lykke 1993 Medvirkende Tv-film
Lasse Lasse lille 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Russian pizza blues 1992 Susanne DK/Spillefilm
Frank og hans piger 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Landsbyen 1991 Elly Christensen, rengøringsassistent Tv-serie
Den store badedag 1991 "Jane" DK/Spillefilm
Begær, lighed og broderskab 1990 Eva Tv-serie
Johansens sidste ugudelige dage 1988 Louise Tv-serie
Margrethes elsker 1987 Inger Tv-film
Undskyld vi er her 1980 Tv-interviewer DK/Spillefilm
Komedie i grænselandet 1979 Medvirkende Tv-film
Matador 1978 Maja Karlsen Tv-serie
En by i provinsen 1976 Lene Eriksen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.