enda

Rita Angela

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorgenfri 2016 Elna DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Ældre kvinde DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Ældre dame DK/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Gunløg Vallentin Tv-serie
Broen 1 2011 Margarethe Tv-serie
Sommer i Tyrol 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Finns mor Tv-serie
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Gammel dame DK/Spillefilm
Gaven 2008 Mormor DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Bedste DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Tove Heiberg Tv-serie
Skyggen af tvivl 2006 Dame DK/Kort fiktion
Fru Eilersen og Mehmet 2006 Fru Andersen DK/Kort fiktion
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Gammel dame DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Fru Sander Tv-serie
Manden bag døren 2003 Esther DK/Spillefilm
Pagten 2003 Lis DK/Kort fiktion
Møgunger 2003 Dame DK/Spillefilm
Anden juledag 2000 Erna DK/Kort fiktion
Lad isbjørnene danse 1990 Festdeltager DK/Spillefilm
Venner for altid 1987 Rektor Kallenbach DK/Spillefilm
Venner forever 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rejseholdet 1983 Elinor Jensen Tv-serie
Isfugle 1983 Johns mor DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Olufsens kone DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Medvirkende Tv-film
Opgang 1979 Winnie Rasmussen Tv-serie
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Skal vi danse først? 1979 Peters mor DK/Spillefilm
Historien om en moder 1979 Christines kolleger DK/Kort fiktion
Halli hallo 1978 Medvirkende Tv-film
Strandvaskeren 1978 Fru Andersen, laborant Tv-serie
Bertram og Lisa 1975 Skolelærer Tv-film
Livsens ondskab 1972 Fru Oppermann Tv-serie
Hjemme hos William 1971 Kontordame Tv-film
Tintomara 1970 Ung frøken DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Brittas veninde DK/Spillefilm
Mystik om et knald på Amager 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ung vrede 1967 Medvirkende Tv-film
Ka' De li' østers? 1967 Fru Gormsen Tv-serie
Frieriet 1966 Medvirkende Tv-film
Den blå pekingeser 1966 Medvirkende Tv-film
En af dagene 1963 Lise Tv-film
Den rige enke 1962 Karen, stuepige, Jørgens søster DK/Spillefilm
Narkose 1961 Medvirkende Tv-film
Et feriebarn 1961 Medvirkende Tv-film
Nævningen 1960 Medvirkende Tv-film
Frisøndag 1959 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.