enda

Roald Pay

(1928 – 1999)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kajs fødselsdag 1990 Stillfotograf DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Stillfotograf DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Stillfotograf DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Stillfotograf DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Stillfotograf DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Stillfotograf DK/Spillefilm
Elise 1985 Stillfotograf DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Stillfotograf DK/Spillefilm
Clausens garage 1983 Stills Tv-serie
Forræderne 1983 Stillfotograf DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Stillfotograf DK/Spillefilm
Felix 1982 Stillfotograf DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Stillfotograf DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Stillfotograf DK/Spillefilm
Cirkus Casablanca 1981 Stillfotograf DK/Spillefilm
Har du set Alice? 1981 Stillfotograf DK/Spillefilm
Mit Danmark er ikke dit Danmark 1981 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Eldorado 1981 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Attentat 1980 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kvindesind 1980 Stillfotograf DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Stillfotograf DK/Spillefilm
Skal vi danse først? 1979 Stillfotograf DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Stillfotograf DK/Spillefilm
Honning måne 1978 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Stillfotograf DK/Spillefilm
Min fars hus 1974 Medvirkende DK/Kort fiktion
Palæstina - Danmark, samme kamp 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Familien med de 100 børn 1972 Stillfotograf DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Stills DK/Spillefilm
Deadline 1971 Stillfotograf U/Spillefilm
Hosekræmmeren 1971 Stillfotograf DK/Spillefilm
Ang.: Lone 1970 Stills DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.