enda

Robbie Ryan

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Philomena 2013 Foto U/Spillefilm
The Last Days on Mars 2013 Fotograf U/Spillefilm
The Angel's Share 2012 Foto U/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Cheffotograf U/Spillefilm
Stormfulde højder 2011 Foto U/Spillefilm
Fish Tank 2009 Foto U/Spillefilm
Red Road 2006 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.